dames winterjassen: grijp nu je kans online!

Als ik dit schrijf is het een bloedhete dag. De mussen vallen van het dak en de winter lijkt heel ver weg. Toch komt de winter er snel weer aan en dan ben ik maar liever voorbereid. Ik ben namelijk een echte koukleum dus als het echt koud is moeten er wel een aantal dames winterjassen klaar hangen om mij door die koele maanden te slepen. Het lijkt misschien gek om nu op jacht te gaan naar dames winterjassen. Ik zit met mijn laptop in mijn tuin in een zomerjurkje. De zon schijnt flink en straks ga ik een ijsje halen. Dan heb ik nog een beetje ene idee van koude. Toch moet je nu je kans grijpen. De nieuwe collecties dames winterjassen komen er zo echt alweer aan al kun je je dat niet voorstellen. En dan heb jij dus eerste keus. Je ziet meteen wat de trends zijn en wat je beter niet kunt doen. En misschien tref je nog wel leuke aanbiedingen. Dus grijp je kans.

Dames winterjassen: soms moeilijk kiezen

Ik vind het best nog wel een opgave om een goede winterjas te kiezen. Zelf wandel ik graag en daarvoor is een wat kortere jas handiger. Maar naar mijn werk draag ik liever een half lange of lange jas. De mode is inmiddels zodanig dat zelfs die dikke, gewatteerde jassen je er niet uit laten zien als een Michelin mannetje. Door de vele foto’s online krijg je al een beetje een beeld van hoe de jas zal zitten. Heb je eenmaal een jas dan kun je, ook online natuurlijk, gaan shoppen voor de accessoires zoals handschoenen, muts en sjaal. Ik vind het zelf wel leuk als die een beetje in dezelfde kleursfeer zitten als mijn jas, maar een fleurige, felle sjaal kan ook wonderen doen voor diezelfde jas en voor jou. Het valt op en je maakt er ook een leuk statement mee.

Als hij maar warm is

Maar als het er echt op aankomt bij de keuze voor dames winterjassen dan is voor mij maar een ding belangrijk. Hij moet warm zijn. Echt heel warm. Ik kan me er nu even niets bij voorstellen midden in de zomer, maar straks is de wind weer snijdend koud. Dan moet de jas mij beschermen tegen de elementen. Uiteindelijk zal ik daar eerst naar kijken. Is hij gewatteerd? Heeft hij een capuchon? Is dat allemaal aanwezig dan is die jas voor mij!

Geef een reactie