De geschikte verpakking voor uw product

Tegenwoordig wordt er veel online verkocht en gekocht. De winkels worden steeds minder gebruikt. Producten worden gekocht op een website en thuis bekeken en beoordeeld. Sommige bedrijven hebben zelfs de winkel dichtgegooid en richten zich alleen nog op de online bestellingen. Anderen zijn zelf nooit begonnen aan een winkelpand. Dit kan veel kosten schelen, vooral nu er toch veel online wordt gekocht. Er zijn geen huurkosten of lonen van het winkelpersoneel. Deze kosten gaan dan wel weer zitten in het verpakken en versturen van de producten. Er kan ook worden gekozen dat de verzendkosten voor de koper zijn, zo bent u alleen extra kosten kwijt aan de verpakking van het product. 

Soorten plastic zakjes verpakkingen 

Tegenwoordig worden de meeste online bestellingen verpakt met plastic. Plastic doosjes en plastic zakjes komen veel voor. Het verschilt per product welke verpakking het meest geschikt is. Naast dat het verpakkingsmateriaal gebruikt kan worden voor de verzending van producten is het ook uitermate geschikt voor andere toepassingen. Zo zijn plastic zakjes ook goed voor de verpakking van houdbare producten, zoals snoepgoed en andere etenswaren. Hiervoor zijn de speciale voedselveilige plastic zakjes. Als u ook nog wilt bijdrage aan het klimaat heeft packlinq.nl ook milieuvriendelijke plastic zakjes. De plastic zakken zijn er in verschillende maten. Als u een specifieke maat plastic zak zoekt kan deze ook op maat worden besteld. Ook kan er worden gekozen voor verschillende types zakken. Een plastic zak met een klep of juist zonder. Een plastic zak met een kleefstrip of hanggat. Er is veel mogelijk. Ook het bedrukken van de plastic zak met uw bedrijfslogo is een optie. 

Plastic dozen verpakkingen

De plastic dozen kunnen ook erg van pas komen als u uw producten mooi wilt presenteren. Plastic doosjes zijn er in alle vormen en maten. Zo zijn er vouwdoosjes en plastic doosjes met autolock bodem. Dit zijn kristalheldere doosjes met een bodem die makkelijk in elkaar vouwt. Dit zorgt voor een enorm stevige bodem waardoor producten er niet zomaar uit vallen. De meeste plastic doosjes zijn gemaakt van 300 micron dik PVC materiaal en zijn hierdoor erg stabiel. Daarbij zijn ze anti statisch, lood- en ftalaatvrij. Dit laatste zorgt ervoor dat de verpakkingen ook geschikt zijn voor contact met voedsel. De plastic dozen zijn standaard vier-, vijf- of zeshoekige doosjes. Ook zijn er bijzondere vormen beschikbaar zoals bloemvormige doos of dozen in de vorm van een driehoek. Met behulp van de plastic dozen en zakken zorgt u ervoor dat de verpakking van uw producten uniek zijn. Door uw logo en uw eigen smaak toe te voegen aan de verpakking kan dit uw product extra kenmerkend voor uw bedrijf maken.

Geef een reactie