Grijp je kansen, handige accessoires voor op het werk

 

Soms stuit je op je werk wel eens op dingen die je humeur flink kunnen aantasten. Zoals bijvoorbeeld een vies koffiezetapparaat, een vieze prullenbakklep of een deur die weer net zo hard dicht valt als jij hem opendoet, zodat je er met geen mogelijkheid daar heen komt mits er even een aardige collega is om jouw te helpen. Gelukkig hoeft humeur daar na vandaag geen last meer van te hebben. Wist je namelijk dat er hele handige accessoires bestaan voor dit soort momentjes? Als je nog nooit gehoord hebt van automatische prullenbakken of deurdrangers dan raden we je zeker aan om even door te blijven lezen.

De heerlijke schone prullenbak van werk..

Als we aan werknemers vragen wat de grootste ergernis is op kantoor dan krijgen we toch vaak “de prullenbak” te horen. En laten we eerlijk zijn, de prullenbakzak verschonen is ook niet het leukste werkje. Zeker niet als het kantoor dit ook nog eens zelf moet gaan doen. Thuis vinden we het vaak al geen pretje, laat staan op ons werk. Vooral wanneer er een lieve collega net een bak vla heeft weggegooid wat inmiddels overal zit of als er een paar schillen aan de rand zijn blijven kleven. Helaas hebben we voor het verschonen van de prullenbakzak nog geen oplossing maar wel voor de vieze rand zodat jij de prullenbak nog maar nauwelijks hoeft aan te raken. Zie hier, de automatische prullenbak! Voor vele de uitkomst van de eeuw. De prullenbak opent zichzelf automatisch als er beweging is voor de censor waardoor jouw handjes dus heerlijk schoon blijven.

Win het gevecht met de deur

Nog zo’n heerlijk irritatiepuntje is het gevecht met de deur. Sommige kantoorruimtes hebben van die loodzware deuren die meteen weer dichtklappen zodra je ze loslaat. Een onmogelijke taak om hier met koffie, een laptop en al je papieren doorheen te komen. Gelukkig bestaan er deurdrangers die dit probleem simpel en eenvoudig voor je oplossen. En nee, deurdrangers zijn niet hetzelfde als deurstoppers. Deurdrangers zijn een soorten van armen die aan de bovenkant van de deur worden bevestigd en ervoor zorgt dat de deur heel langzaam weer dichtgaat. Hierdoor heb jij alle tijd om de deur open te doen, je spulletjes te pakken en door de deur heen te gaan zonder dat deze als is dichtgeklapt. Dé perfecte oplossing voor die fijne maandag ochtend dachten we zo.

Weet jij nog meer handige accessoires voor op het werk? Laat het ons weten in een comment.

Geef een reactie