Deze merken zijn hot!

Grote logo’s van merken op je kleding en hier de blits mee maken? Heel lang is dit een no-go geweest. Je moest bescheiden zijn en een klein logo’tje was voldoende. Maar tegenwoordig is laten zien dat je merkkleding draagt weer helemaal hot. Je ziet het bij bloggers, celebrities en andere bekende mensen (ook wel ‘influencers’). Wil je dus met de trends meelopen? Dan zal je wat meer geld moeten uitgeven aan wat merkkleding. En dan wil je natuurlijk niet je geld uitgeven aan het verkeerde merk. Daarom geef ik jullie in deze blog tips over welke merk hot zijn op dit moment!

De klassieke tassenmerken

Een mooie tas is, vind ik persoonlijk, zeker wel wat geld waard. Je kan er tenslotte vaak langer mee doen dan met een tas van de Zara. En daarnaast kun je vaak heel goed zien dat het betere kwaliteit is. Echt leer is bijvoorbeeld veel mooier dan namaakleer. De merken die nu hot zijn – en ook al hot waren – in de tassenindustrie zijn de klassieke merken. Als je ze hoort, dan ken je ze wel. Namelijk; Chanel, Dior en Prada. Al deze merken maken klassieke en vooral tijdloze tassen. Dit is zeker fijn als zo’n tas voor jou een hele investering is. Je hoeft dus niet elk seizoen een nieuwe te kopen, want ze zijn niet zo trendgevoelig. Koop dus ook echt een tas die jij mooi vindt en denkt veel en lang te gaan gebruiken.

Vernieuwende merken

Er zijn ook verschillende merken die heel vernieuwend zijn. Zij maken geen tijdloze kleding, schoenen en tassen maar producten gebaseerd op trends. Of eigenlijk creëren ze de nieuwe trends! Denk bijvoorbeeld aan Balenciaga en de schoenen die zij op de markt hebben gebracht. Voorheen waren tijdloze, klassieke schoenen in de mode zoals bijvoorbeeld loafers. Maar Balenciaga heeft dit helemaal omgegooid! Zij kwamen met grove, grote modellen met veel kleuren. Ook kwamen zij met het model schoen dat op een soort sok lijkt. Deze trend werd gigantisch groot en inmiddels verkopen zelfs de ‘gewone’ winkels zoals Zara en H&M dit soort schoenen. En let maar eens op; alle modebloggers hebben een paar (of soms zelfs meer!) Balenciaga sneakers in hun bezit.

Merk, merk en nog eens merk

Tot slot zie je tegenwoordig veel kleding met merken erop. En dan bedoel ik niet 1 keer het logo, maar wel tientallen keren. Vaak zoveel dat de kleding helemaal vol zit. Het is eigenlijk net een print, maar dan van logo’s van het merk. Je ziet het bijvoorbeeld veel bij Fendi kleding! Ook deze trend wordt massaal gedragen, vooral door celebrities. Ga maar eens googlen en je zult veel grote celebrities zoals Kylie Jenner, Gigi Hadid en Kim Kardashian deze trend zien dragen.

Geef een reactie