Festool: pak die handige stofzuiger mee

We zijn aan het verbouwen. In een huis waar we dus ook wonen met een paar kleine kinderen. Je begrijpt dat dat alles behalve een lolletje is. Eerlijk is eerlijk, ik heb een hekel aan klussen. Mijn man is er juist gek op en ik heb me destijds door hem laten overhalen een opknappertje van een huis te kopen. Omdat we er samen zoiets moois van konden maken. Het was een kans die we moesten grijpen, dat zag ik destijds ook wel in. Fantasie heb ik genoeg en ik zag hoe de werkelijkheid kon worden als we het huis eenmaal hadden opgeknapt. Maar ja, daar lag natuurlijk gelijk het probleem. We waren nog niet eens in het huis getrokken of ons eerste kind kondigde zich aan. Elke jonge ouder weet dat er in die eerste maanden niets van opknappen komt. Zeker niet als nummer twee zich ook al snel aandient. We pasten ons aan aan het huis en vergaten onze droom van een mooi pand voor een aantal jaren.

Nu toch echt aan de slag

Maar mijn man kreeg de laatste maanden toch echt de kriebels. Het werd tijd het huis aan te pakken. Hij had keukens gezien die we nu echt moesten kopen en vloeren die in de aanbieding waren en goed pasten bij onze ideeën. Dit was dus onze kans. We hadden geen keus, we gingen aan de slag. Mijn man kocht gereedschap van Festool, lekker handig vindt hij dat merk, alles in een Festool systainer, en hij begon. Eerst met slopen natuurlijk. Daarna was hij druk aan het zagen met een Festool geleiderails. En al gauw kropen onze kinderen letterlijk door het stof. Dat leek me niet zo goed voor de prille longetjes dus ik zoog heel wat af. helaas kon onze ordinaire stofzuiger dat echt niet aan en al gauw gaf hij de geest. Mijn man vond dat geweldig want hij had net een gave stofzuiger van Festool gezien. Entje die echt gemaakt is voor het opzuigen van stof na een verbouwing. Zoals je inmiddels begrijpt zou mijn man het liefst alles van Festool kopen.

Met Festool aan het stofzuigen

Toch liet ik me verleiden om de Festool stofzuiger te bekijken en ik besloot uiteindelijk dat mijn man gelijk had. Ik kocht de stofzuiger alleen maar om te ontdekken dat ik dat veel eerder had moeten doen. Dan had mijn oude stofzuiger ook nog geleefd. Dit was echt een puinstofzuiger en hij werkte geweldig. Elke avond was het huis leefbaar. De verbouwing is nog lang niet klaar maar inmiddels wel werkbaar zo. Dus sta niet elke avond zelf te vegen. Koop ook zo’n stofzuiger!

Geef een reactie