Goed voorbereid op vakantie gaan

De vakantie staat weer voor de deur, misschien ben je al gegaan of misschien heb jij je vakantie nog wel tegoed. Dan is het  natuurlijk belangrijk dat je wel alles mee neemt en goed voorbereid bent. Want je moet goede schoenen hebben, bijvoorbeeld de schoenen van Waldlaeufer. Genoeg kleding en ondergoed meenemen en natuurlijk een voorraadje zonnebrand. Want dat is natuurlijk wel belangrijk. Je moet je wel goed beschermen tegen de zon. Nou leven we in een wereld dat je overal alles wel kan halen. In elk land hebben ze alles wel, maar het is natuurlijk fijn wanneer je alles zelf bij hebt en er zeker van bent dat je niets vergeten bent. Want wanneer je eenmaal iets bent vergeten, dan heb je het idee dat je altijd iets vergeten bent. En dat geeft ook geen super fijn vakantie gevoel natuurlijk.

Lijstjes maken helpt.

Wanneer je een lijstje maakt met alles wat je mee wilt hebben, dan kan je ook afstrepen wanneer je iets hebt. En natuurlijk in de koffer hebt gedaan, want anders heb je alsnog de kans dat je het vergeet. Dan heeft een lijstje natuurlijk helemaal geen nut. Maar maak een lijstje voor de spullen die je nog moet halen. En een los lijstje met alles wat je in de koffer mee wilt nemen. Zo kan je alles netjes afstrepen en volgens het lijstje werken. Zo weet je zeker dat, alles wat op het lijstje staat, je dat mee hebt. Kijk, als je iets vergeten bent op te schrijven, dan is de kans er dat je het alsnog vergeet.

Een paar dagen van tevoren alles klaar leggen en inpakken.

Om zeker te weten dat je alles goed hebt ingepakt en je niet in de stress er maar wat in gooit in je koffer. Is het best handig om een paar dagen van te voren je koffer in te pakken. Nou hoeft dat geen week, ja als je dat wilt kan dat natuurlijk, maar 2 dagen is ook altijd goed. Zo heb je altijd ngo tijd om nog wat te halen wat je nodig hebt en heb je goed overzicht wat je allemaal al hebt en wat je allemaal nog moet halen.

Zorg dat je een goed overzicht hebt met wat je allemaal moet hebben en wat je nog moet halen. Het is natuurlijk voor je vakantie, en je wilt met een gerust hart vertrekken en niet vol stress al beginnen. Want daar wordt niemand vrolijk van. Uiteindeljk moet jij van jouw vakantie genieten.

Geef een antwoord