Grijp die stedentrip naar Lissabon!

Doorgaans zijn we in de lente en de zomer volop bezig met vakantie. Dit is namelijk periode waarin de zon lekker schijnt, de scholen vrij geven en iedereen zin heeft om eropuit te gaan. Zodra september is begonnen, komt er een soort domper op dit gevoel. De scholen zijn weer begonnen, de studies starten weer en iedereen keert langzaam terug naar het dagelijks leven. Zodra in oktober en november de koud en de herfst begint toe te slaan, dan dromen we alweer terug naar onze zomervakantie. Maar waarom zou je het niet herleven? Grijp die kans en ga lekker op stedentrip! 

Weekendje weg

Een weekendje weg is de ideale manier om er even lekker tussenuit te gaan. Je bent namelijk maar voor een paar dagen weg. Dat scheelt weer met het aantal vrije dagen dat je moet opnemen. Bovendien is een stedentrip hierdoor tevens een budgetvriendelijke optie. Als je het goed aanpakt, dan kan een stedentrip zelfs aanvoelen als een volwaardige vakantie. Daarom ben ik persoonlijk zo’n van ervan. Natuurlijk hoef je niet op stedentrip te gaan. Maar ik kan het je zeker aanraden als je toe bent aan een leuk uitje. Is het voor jou niet mogelijk om naar een ander land te gaan? Dan kun je ook heerlijk een weekendje weg gaan in Nederland of België.

Mijn stedentrip Lissabon

De reden waarom ik hier zo ineens over begin? Ik ben zelf laatst op stedentrip geweest naar Lissabon. Tijdens het boeken van het weekendje weg, merkte ik dat de prijzen al een stuk gedaald waren. Zeker wanneer je dit vergelijkt met het hoogseizoen. Ergens is dat best gek, want in diverse steden in Europa is het momenteel nog heerlijk te vertoeven. Mijn oog viel op een stedentrip Lissabon. Ik was namelijk nog niet eerder in Portugal geweest. Bovendien beviel een specifiek hotel mij wel. Overigens vond ik de informatie die vermeld stond op de website van Bebsy erg interessant. Ik werd geënthousiasmeerd om deze stad zelf te ontdekken – en zo geschiedde. 

Het was geweldig. Voor 3 nachten en 4 dagen verbleef ik in deze prachtige Portugese stad. Toen ik aankwam heb ik voornamelijk ontspannen en heerlijk gegeten. De volgende twee dagen bestonden uit lange wandelingen door de stad. Van tijd tot tijd ging ik gericht lopen, op weg naar één van de vele bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft. Het was echter ook erg lekker om gewoon te verdwalen. Een keer ben ik op die manier terecht gekomen bij een klein tentje waar ze de beste paella ooit serveerde! Dus kun jij ook wel een verzetje gebruiken? Grijp dan ook die stedentrip Lissabon!

Geef een antwoord