Grote maten bh’s met een perfecte pasvorm

Het is niet altijd eenvoudig om de juiste grote maten bh’s te vinden. Iedereen die daar naar op zoek is zal dat beamen. Dat komt natuurlijk ook omdat een bh aan nogal wat voorwaarden moet voldoen. En vrouwen komen in alle soorten en maten. Lang niet elk model bh is daarom geschikt voor elke maat. Het gaat daarbij niet alleen om de juiste maat, maar ook om de pasvorm. Een bh met een grote maat dient een heel ander ontwerp te hebben die een bh in een kleine maat. En omdat je een bh vrijwel de hele dag draagt, moet deze wel prettig zitten. Een bh in een grote maat met een uitstekende pasvorm biedt voldoende ondersteuning. En dat terwijl je bijna niet merkt dat je er een draagt.
Grote maten bh's

Grote maten bh’s in allerlei ontwerpen

Vrouwen die op zoek zijn naar bh’s met een grote maat lopen regelmatig tegen problemen aan. Ze klagen onder andere dat lang niet alle bh’s in hun maat te krijgen zijn. En daardoor wordt de keuze beperkt. En dat terwijl een groot gedeelte van de vrouwen juist graag op stap gaat om kleding te shoppen. Er is gelukkig steeds meer aandacht voor vrouwen met meer rondingen. Dat zie je ook in de media, en zelfs in de modewereld. En daar is veel voor nodig geweest. Want de graatmagere modellen mogen de catwalk niet meer op. Steeds mee modeontwerpers richten zich op vrouwen met rondingen. En dat is een erg grote groep, en dus helemaal niet gek. Gelukkig voor die groep vrouwen is er steeds meer te kiezen.

Extra eigenschappen voor een comfortabel gevoel

Een bh in een grote maat moet aan een aantal extra eisen voldoen. Er staat bijvoorbeeld veel meer spanning op de bandjes die over de schouder of nek lopen. Dit kan een onprettig gevoel geven. Een oplossing is om extra brede banden te gebruiken. Deze snijden niet in je schouders of nek. Er zijn zelfs modellen die gewatteerde schouderbandjes hebben. Die zorgen voor nog meer comfort als je de bh draagt.

Aan alle details is gedacht

De onderste band van een bh is het belangrijkste onderdeel om steun te geven. Vooral bij een vollere vrouw is het dus erg belangrijk dat die van hoge kwaliteit is. Dankzij de aandacht die er is voor rondingen zijn er tegenwoordig gelukkig veel geschikt bh’s te vinden.

Geef een antwoord